Varastonvaltaaja™ -tuotekuvaus

Oletko siirtämässä myyntiäsi nettiin? VARASTONVALTAAJA™ -tuotekuvaus on liukuhihnamaisesti toimiva tuotekuvaus, joka on suunniteltu erityisesti pieniä verkkokauppoja silmällä pitäen. VARASTONVALTAAJA™ -tuotekuvauksen suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomio mahdollisimman tehokkaisiin prosesseihin. Näin VARASTONVALTAAJA™ -tuotekuvauksen investointikustannukset asiakkaalle pysyvät kohtuullisina. 

Laadukkaat tuotekuvat ovat merkittävä tapa edistää myyntiä verkkokaupassasi. Kuvilla on suuri vaikutus verkkokaupan konversioon, joten VARASTONVALTAAJA™ -tuotekuvaus on investointi verkkokauppasi menestykseen. Tämä on tuotekuvausratkaisu sinulle, joka haluat saada tuotteesi nettiin nopeasti, ammattilaislaatuisin kuvin ja kohtuullisin kustannuksin.

MITEN VARASTONVALTAAJA™ -TUOTEKUVAUS TOIMII?

MITEN VARASTONVALTAAJA™ TOIMII?

VARASTONVALTAAJA™ -tuotekuvaus järjestetään yrityksen omissa tiloissa – siellä missä tuotteetkin ovat. Riittää, että jostain varaston tai myymälän sopukasta on järjestettävissä minimissään noin 3 x 3 metrin kokoinen tila, johon parissa laukussa kulkeva VARASTONVALTAAJA™ -tuotekuvausstudio pystytetään.

VARASTONVALTAAJA™ -tuotekuvauksen ydin on tehokkuudessa, jolla kuvakohtainen hinta saadaan mahdollisimman edulliseksi. Prosessista on karsittu ylimääräinen hifistely: tuotteet kuvataan yksivärisellä taustalla tuotekuvaukseen sopivalla valaisulla siten, että sekä siirtyminen kuvattavasta tuotteesta seuraavan tuotteen kuvaukseen, sekä kuvauksen jälkeinen kuvien editointi käyvät mahdollisimman sujuvasti. Näin voin tarjota sinulle kustannustehokkaan tuotekuvauksen kuvien laadusta tinkimättä. Saat tuotteistasi ammattimaiset tuotekuvat nopeasti ja kohtuuhintaan!

VARASTONVALTAAJA™ HINNOITTELU

Koska toiset tuotteet ovat nopeampia kuvattavia kuin toiset, määräytyy kuvauksen hinta sekä kuvaukseen käytettävän ajan, että valmiiden kuvien määrän mukaan.

Kuvauksen perushintaan sisältyy VARASTONVALTAAJA™-studion pystytys asiakkaan tiloihin, sekä ensimmäisen tunti tuotekuvausta. Ensimmäisen kuvaustunnin jälkeisistä tunneista laskutetaan 50 €/h, sekä 5 €/valmis kuva. Kun valaisu tehdään ammattitaidolla, selvitään kuvauksesta ns. “naps ja kops” menetelmällä: tuote asetellaan paikoilleen, tarkennus, laukaus ja seuraava tuote vuoroon!

Mikäli asiakkaan toimesta on mahdollista järjestää kuvausassistentti tuotteiden käsittelyyn, nopeutuu kuvaus merkittävästi, mikä osaltaan tuo selvää säästöä asiakkaalle itselleen! Tarvittaessa kuvausassistentti voidaan järjestää myös kuvaajan toimesta, jolloin hintaan lisätään 30 €/h + alv.

 

Haluatko mieluummin tyyliteltyjä tuotekuvia?

Vaikka VARASTONVALTAAJA™ on suunniteltu kustannustehokkaaksi tuotekuvaukseksi ja on siten perustaltaan riisuttu erilaisista hifistelyistä, on varastonvaltaajan pohjalta mahdollista kuvata myös sommitelmallisempia tuotekuvia. 

Niin, ja ihan samalla hinnoittelumallilla! Erilaisten sommitelmien asettelu on toki hitaampaa kuin pelkän tuotteen kuvaaminen yksiväristä taustaa vasten, mutta lopputuloskin on sen mukainen ja saat taatusti omannäköiset tuotekuvat!

Hinnasto

Varastonvaltaaja™

Perushinta
175 + alv
 • VARASTONVALTAAJA™ -studion pystytys
 • 1. tuotekuvaustunti
 • Hinta sis. kuvaajan matkat Keminmaalta 40 km yhteismatkoihin saakka. Ylimenevistä kilometreistä laskutetaan 0,50 € + alv.

Varastonvaltaaja™​

Lisäkuvaustunnit
+50 + Alv/tunti
 • Hinta per kuvaustunti 1. kuvaustunnin jälkeen samalla kuvauskerralla.

Varastonvaltaaja™​

Kuvahinta
+5 + Alv/kuva
 • Sis. toimitettavan kuvan editointi ja toimitus asiakkaalle digitaalisena.

Hintaesimerkkejä

Hintaesimerkkejä 20, 60 ja 100 valmiille kuvalle:

  • Jos tunnissa ehditään kuvata 30 tuotetta, muodostuu 20 valmiin kuvan hinnaksi 275 € + alv (13,75 €/kuva), 60 kuvan hinnaksi 525 € + alv (8,75 € + alv) tai 100 valmiin kuvan hinnaksi 825 € + alv (8,25 €/kuva)
  • Jos tunnissa ehditään kuvata 20 tuotetta, muodostuu 20 valmiin kuvan hinnaksi 275 € + alv (13,75 €/kuva), 60 kuvan hinnaksi 575 € + alv (9,58 €/kuva) tai 100 valmiin kuvan hinnaksi 875 € + alv (8,75 €/kuva).
  • Jos tunnissa ehditään kuvata 10 tuotetta, muodostuu 20 valmiin kuvan hinnaksi 325 € + alv (16,25 €/kuva), 60 kuvan hinnaksi 725 € + alv (12,08 €/kuva) tai 100 valmiin kuvan hinnaksi 1125 € + alv (11,25 €/kuva).

SOITA

044 261 2018

e-mail

jarno@kuvavuorinen.fi

Ota seurantaan