TÄNÄKIN KESÄNÄ VALMISTUTAAN!

Monessa perheessä juhlitaan poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta tänäkin kesänä ylioppilas- ja valmistujaisjuhlia. Vaikka valmistujaisjuhlallisuudet varmastikin poikkeavat tällä kertaa totutusta, on tärkeät muistot syytä ottaa talteen.

Koska itse juhlapäivälle kuvausaikoja on hyvin rajallisesti, tarjoan kesän ylioppilaskuvauksiin sekä valmistujaiskuvauksiin erikoisetuna valittuihin kuviin 12 x 18 cm kokoiset paperikuvat kaupan päälle, mikäli kuvaus sovitaan muulle kuin yleiselle lakkiais- tai valmistujaispäivälle!

Voit tilata kauttani myös kiitoskortit!

Kuvaukset voidaan toteuttaa joko haluamassasi miljöössä tai studiossa, eikä kummastakaan vaihtoehdosta tule sinulle lisäkustannuksia. Hintani sisältää aina myös matkat Kemi-Tornio -alueelle.

Jokainen kuvaussessio ja jokainen miljöö on omanlaisensa joten kiirehtiminen on helpoin tapa missata parhaat miljöön mahdollistamat kuvakulmat. Kuvauksia varten kannattaakin varata aikaa noin 45-60 minuuttia, jotta ehdimme varmasti saada upeat kuvat. Samaa huolellisuutta vaalin myös kuvien editointivaiheessa, jotta kuvat pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Koska samalla kertaa kuvattaessa kuvaajan tekemän valmistelutyön määrä on sama riippumatta kuvataanko yksi vai kaksi henkilöä, annan toisen samalla kertaa kuvattavan juhlakalun kuvauksesta ylimääräisen 25 euron alennuksen paketin normaalihinnasta riippumatta siitä, otetaanko kuvat valmistujaispäivänä vai ennen tai jälkeen sitä.

VALMISTUJAISKUVAUSTEN HINNAT

VALMISTUJAISPÄIVÄNÄ

150 €

Pakettiin sisältyy:

  • 3 valmista kuvaa digitaalisena asiakkaan valinnan mukaan.

2. HENKILÖN KUVAUS 

125 €

Paketin sisältö:

  • sama kuin 1. henkilön kuvauspaketissa

TARJOUS! Muuna kuin valmistujaispäivänä kuvattuihin ylioppilas- ja valmistujaiskuviin 12 x 18 cm paperikuvat kaupan päälle!

Lisäkuvavalinnat kaikkiin paketteihin 25 €/kpl. Ylimääräiset paperikuvat (12 x 18 cm) 10 €/kpl.