Kuvavalinnat ja -tilaukset ovat nyt entistä vaivattomampia!

Kuvavuorinen.fi sivusto on kokenut "pientä pintaremonttia", joskin sivuston kehitystyö tulee vielä jatkumaan. Koska haluan toiminnassani kaikissa asiakassuhteen vaiheissa pyrkiä korkeaan laatuun, sekä hyvään asiakaskokemukseen, on tärkeimpänä uudistuksena uuden kuvatilauspalvelun käyttöönotto. Uuden palvelun myötä kuvavalinta ja lisäkuvatilaukset, valmiiden kuvatiedostojen lataus, sekä erilaisten valokuvatuotteiden, kuten paperikuvien tilaaminen on entistä vaivattomampaa.

Jatkossa sen jälkeen kun olen tehnyt kuvien esivalinnat ja -käsittelyt, sekä ladannut kuvat palveluun, asiakas saa henkilökohtaisen kuvaustunnuksen omaan kuvagalleriaansa. Kuvagalleria on eräänlainen asiakkaan kuvien verkkokauppa, jossa asiakas laittaa valitsemansa kuvat ostoskoriin. Mikäli asiakas haluaa kuvauspakettiin mahdollisesti sisältyvien valmiiden kuvatiedostojen lisäksi tilata lisäkuvia, onnistuu sekin suoraan palvelun kautta. Palveluun on kuvauskohtaisesti määritelty pakettiin sisältyvä kuvatiedostojen määrä, joiden lisäksi palvelussa on mahdollista tehdä lisäkuvavalintoja lisäkuvahinnaston mukaisesti. Lisäkuvat maksetaan suoraan palvelussa, eikä niistä tarvitse sopia erikseen kuvaajan kanssa. Näin lisäkuvatilaus on helppoa, vaikka alkuperäinen kuvauslasku olisi jo maksettu.

Asiakkaan tehtyä kuvavalintansa ja mahdolliset lisäkuvatilaukset, teen valituille kuville niiden lopulliset viimeistelyt ja lataan valmiit tiedostot palveluun. Valmiiden kuvien latauksen jälkeen asiakas saa palvelusta uuden viestin, jonka kautta asiakas saa paitsi ladattua valitsemansa kuvatiedostot, myös tilattua kuvista helposti paperikuvat, sekä muita kuvatuotteita. Mikäli kuvauspaketin hintaan on sisältynyt valituista kuvista myös paperikuvat, ovat myös ne tilattavissa tässä vaiheessa.

Kuvatilauspalveluun pääsee joko suoraan järjestelmän lähettämässä sähköpostissa olevasta linkistä, tai syöttämällä henkilökohtainen kuvaustunnus Kuvavuorinen.fi -etusivun alaosassa olevaan kenttään.