Kaverikuvista joulukorttien pariin

Kaverikuva kolmesta tytöstä Kuvavuorisen kotistudiolla

"Iskä! Voiks ottaa meistä kaverikuvat sun studiossa kun me haluttais jotain erilaista?" 

Suutarin lapsella ei ole kenkiä, sanotaan, mutta ainakin tämä oli helpommin toteutettavissa oleva toivomus, kuin samaisen lapsen muutaman vuoden ikäisenä esittämä ajatus yhteisestä tekemisestä: "Iskä, tiiäks mitä voitaisiin tehdä? Linnunrata!" Koska en halua olla kuin tuo paljon kuuluisuutta saanut suutari, niin päätin, että ainakaan tämän valokuvaajan lapsilla ei tule valokuvia puuttumaan, mikäli sellaisia haluavat. Niinpä studioon ja salamavalot välkkymään. Sillä niinhän se on, että kun kuvat otetaan lasten ehdoilla ja viimeistellään jokainen kuva "käsityönä" tilaajaa kunnioittaen, saadaan varmasti mieluisampi ja erottuvampi lopputulos.

Seuraavaksi tuohon kotistudioon alkaakin valmistua talvimaisema joulukorttikuvauksia varten. Studio pysyy joulumoodissa ainakin koko lokakuun ajan, sekä tarvittaessa osan marraskuuta, jotta mahdollisimman moni pikkutonttu* ehtii kuvattavaksi. Kyselyitä ja varauksia otetaan jo vastaan, mutta virallisesti markkinointi käynnistetään, jahka ensimmäiset kuvat saadaan malliksi mukaan.

Joulukorttikuvauksen hinta on 50 €/kuvaus, sisältäen valmiiksi viimeistellyn joulukorttikuvan digitaalisessa muodossa sekä tulostus- että nettikokoisena. Mahdolliset lisäkuvat samalta kuvauskerralta 15 €/kpl. Myös itse joulukorttien tilaus valitusta kuvasta onnistuu kauttani alkaen 1,50 €/kortti, mutta ne on mahdollista tilata myös itse. Kyselyitä ja varauksia otetaan vastaan numerossa 044 2612018 tai sähköpostilla jarno@kuvavuorinen.fi.

 

*koska Kuvavuorinen on syrjinnästä vapaa studio, ovat kaiken kokoiset tontut, sekä myös joulupukit ja -muorit tervetulleita.